Αφαίρεση βαφής αυτοκινήτου

Όταν εκτελείτε επισκευή και φινίρισμα αυτοκινήτου, η αφαίρεση του χρώματος μπορεί να είναι μια από τις πιο απαιτητικές εργασίες για το λειαντικό της επιλογής σας. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε γρήγορα στη διαδικασία αφαίρεσης του χρώματος, το λειαντικό πρέπει όχι μόνο να λειτουργεί γρήγορα αλλά και σταθερά, αφήνοντας μια επιφάνεια όπου μπορείτε να κάνετε εύκολα το επόμενο βήμα.

Τα λειαντικά και τα ηλεκτρικά εργαλεία Mirka έχουν σχεδιαστεί για να γίνεται η εργασία αβίαστα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.

Αφαίρεση βαφής χωρίς σκόνη

Αποτελεσματική εξαγωγή σκόνης με πρωτοποριακά λειαντικά

Ένας χώρος εργασίας χωρίς σκόνη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους μείωσης του κινδύνου επαγγελματικών ασθενειών. Η σκόνη είναι ένα φυσικό υποπροϊόν της λείανσης, αλλά δεν ανήκει στον αέρα του χώρου εργασίας ή στους πνεύμονές σας – ανήκει στη σακούλα εξαγωγής σκόνης, όπου μπορεί να αποτεθεί με ασφάλεια.

Λειαντικά για Αφαίρεση Βαφής

Τα λειαντικά Mirka είναι κατάλληλα για την αφαίρεση του χρώματος σε διαδικασίες επισκευής και φινιρίσματος.

Το νεότερο λειαντικό μας είναι το υψηλής τεχνολογίας Mirka Galaxy, το οποίο έχει σχεδιαστεί για γρήγορη κοπή και μεγάλη διάρκεια ζωής, καθιστώντας εύκολη την αφαίρεση βαφής. Το Galaxy επωφελείται επίσης από τη νέα διαμόρφωση οπών Multifit της Mirka, η οποία συνδυάζει εξαιρετική αντοχή στη φθορά των άκρων με ιδιότητες κατά της απόφραξης και έλεγχο της σκόνης.

Διαβάστε περισσότερα για το Mirka Galaxy

Διαβάστε περισσότερα για το Multifit

Εκτός από το Galaxy, προτείνουμε τη σειρά λειαντικών Abranet της Mirka. Το Abranet είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο τρίψιμο χωρίς σκόνη, καθώς ολόκληρο το λειαντικό είναι σχηματισμένο από δίχτυ, που σημαίνει ότι ολόκληρη η επιφάνειά του είναι σχεδιασμένη για εξαγωγή σκόνης. Τα λειαντικά Abranet καθαρίζονται εύκολα από τυχόν συσσωρευμένη σκόνη χρώματος και υπολείμματα σκόνης πλήρωσης έτσι ώστε να περιορίσετε τα λειαντικά απόβλητα στο ελάχιστο.

Διαβάστε περισσότερα για το Mirka Abranet

Τα ηλεκτρικά εργαλεία Mirka είναι σχεδιασμένα για γρήγορο τρίψιμο με απόλυτη άνεση.

Εξοικονομήστε χρόνο με αποτελεσματικά εργαλεία αφαίρεσης βαφής

Για διαφορετικές εφαρμογές αφαίρεσης βαφής, χρειάζεστε και διαφορετικά εργαλεία – υπάρχει πάντα ένα ηλεκτρικό εργαλείο Mirka που να σας ταιριάζει.

Αφαίρεση βαφής από μεγάλες επιφάνειες

Η αφαίρεση του χρώματος από μεγάλες επιφάνειες γίνεται αποτελεσματικά με τη χρήση λειαντικών Mirka και ειδικότερα, με το τριβείο Mirka DEROS, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες εξαγωγής σκόνης τόσο του τριβείου όσο και του λειαντικού. Ένας χώρος εργασίας χωρίς σκόνη είναι ασφαλέστερος μακροπρόθεσμα, ειδικά όταν έχει να αντιμετωπίσει υπολείμματα χρωμάτων και πληρωτικών από το τρίψιμο μεγάλων επιφανειών.

Το βραβευμένο Mirka DEROS είναι το ελαφρύτερο, πιο συμπαγές ηλεκτρικό έκκεντρο τριβείο στην αγορά, κρατώντας σας κοντά στην επιφάνεια εργασίας. Με το Mirka DEROS, μπορείτε να κάνετε γρήγορη πρόοδο στην αφαίρεση του χρώματος από μεγάλες επιφάνειες χωρίς καταπόνηση και πίεση.

Τρίβοντας μικρές επιφάνειες

Τρίψιμο δυσπρόσιτων περιοχών, όπως πτερύγια θυρών καθώς επίσης, τρίψιμο καμπυλωτών και διαμορφωμένων επιφανειών, όπως προφυλακτήρες και άλλα πλαστικά μέρη, σχεδιάσαμε το έκκεντρο τριβείο Mirka DEROS 77 mm. Με τη μικρότερη βάση του, λειτουργεί τέλεια σε περιοχές όπου τα μεγαλύτερα τριβεία δεν φτάνουν, παρέχοντας ένα ομαλό αποτέλεσμα λείανσης χωρίς σκόνη.

Διαβάστε περισσότερα για το τριβείο Mirka DEROS 77mm

Κατά το τρίψιμο σημειακών συγκολλήσεων, ραφών πάνελ και εξαρτημάτων κάτω από το αμάξωμα, σε εργασίες φανοποιείου, επισκευή σύγκρουσης, κατασκευή ή αποκατάσταση οχήματος, συνιστούμε το Pneumatic Belt Sander Mirka PBS που συνδυάζεται καλύτερα με τους ιμάντες λείανσης.Τα Mirka PBS 10NV και Mirka PBS 13NV έχουν σχεδιαστεί για να είναι άνετα στο κράτημα ακόμα και σε δύσκολες θέσεις εργασίας, με την αλλαγή ιμάντα και τη ρύθμιση ταχύτητας ιδιαίτερα εύκολη.

Διαβάστε περισσότερα για το ταινιοτριβείο αέρος Mirka PBS

Fix Auto, USA

Mirka’s Dust-Free Solutions

Ένα καθαρότερο κατάστημα σημαίνει υγιέστερους υπαλλήλους και καλύτερο χώρο εργασίας.​ Ο Marc Milot, διευθυντής της Fix Auto εκτιμά πώς τα φανοποιεία τους είναι πλέον χωρίς σκόνη.

“Μακράν μια από τις καλύτερες επενδύσεις που έχουμε κάνει. Καταφέραμε να μειώσουμε τα κόστη μας σε λειαντικά. Διαρκούν περισσότερο. Τα συστήματα απορρόφησης σκόνης, λειτουργούν τέλεια. Συνολικά, όλοι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που δεν χρειάζεται να είναι γεμάτοι σκόνη κάθε μέρα”