Αφοσιωμένοι στο φινίρισμα

Καθιστώντας δυνατή την καλύτερη απόδοση

Με δεκαετίες εμπειρίας, η Mirka Ltd είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία φινιρίσματος επιφανειών. Η Mirka προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για φινίρισμα επιφανειών και λείανση ακριβείας. Ειδικευόμαστε σε ολοκληρωμένες λύσεις στις οποίες τα λειαντικά συμπληρώνονται από τα καινοτόμα σχεδιασμένα μηχανήματα και γυαλιστικά μας.

Αυτή είναι η Mirka

Στη Mirka, πιστεύουμε ότι υπάρχει πάντα καλύτερος τρόπος. Το αποτέλεσμα είναι μια στοχαστική προσέγγιση στην καινοτομία που δεν οδηγεί μόνο στην ανάπτυξη προϊόντων, αλλά σε ό,τι κάνουμε. Δεν σταματήσαμε ποτέ να βελτιώνουμε τα προϊόντα και την επωνυμία μας.

Η καρδιά των εργασιών της Mirka είναι οι Αξίες μας. Το όραμά μας είναι να είμαστε υπεύθυνοι, δεσμευμένοι, καινοτόμοι και με σεβασμό. Να είμαστε ο υπεύθυνος διαμορφωτής της αγοράς που εμπνέει την ανανέωση και οδηγεί στην καινοτομία, και η αποστολή μας είναι να δώσουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να αποδώσουν καλύτερα.

Και τα τρία αυτά αποτελούν την επιτομή του σλόγκαν μας, «Αφοσιωμένοι στο φινίρισμα». Αυτή είναι μια υπόσχεση, που σημαίνει ότι ασχολούμαστε πλήρως με όλες τις λεπτομέρειες μιας λύσης. Είμαστε σε συνεχή κίνηση και προσπαθούμε για έναν καλύτερο τρόπο. Όλα ξεκινούν με την ερώτηση. “Ποια είναι η πρόκληση σας;”

Με τις γνώσεις και την τεχνογνωσία μας, βρίσκουμε τον σωστό συνδυασμό λειαντικών, εργαλείων και γυαλιστικών για έναν συγκεκριμένο σκοπό, αλλά και προσδιορίζουμε τις ανάγκες του πελάτη. Δημιουργούμε μια σχέση με τον πελάτη και εργαζόμαστε σε συνεργασία με τους σε κάθε παράσταση, για να κατανοήσουμε και να αντιμετωπίσουμε την όλη εικόνα και να του δώσουμε τη λύση για να φτάσει σε αυτό το τέλειο τελικό αποτέλεσμα.